keskiviikko 20. elokuuta 2008

Jostain se on aloitettava...

Huh...Kuinkahan kauan olen miettinyt blogin aloittamista,mutta teknisesti jälkeenjääneenä ihmisenä projekti on siirtynyt ja siirtynyt...
Tällä viikolla olen laittanut hihat heilumaan muutenkin kuin Vihreiden vaalikampanjan aloitustempauksessa Lohjalla, jossa siivosimme niin pitkän pätkän kaunista harjuamme kuin säkkimme antoivat myöden:)
Iltaisin kun olen ehtinyt istuutumaan tietokoneen ääreen aika on mennyt taistellessa vanhentuneen koneen ja takkuilevan yhteyden vuoksi. Muristen olen sulkenut koneen ja käpertynyt peittojen alle ah, niin luotettavan ja vanhanaikaisen kirjallisuuden pariin. Tänä aamuna kaappasin "pömpelin" kainalooni ja vein huoltoon. Olo oli kuin naisella autokaupassa potenssiin kaksi. Jos autokaupassa etsin tietynväristä autoa, niin nyt pyysin myyjäpoikaa "siivoamaan" koneen minulle. Oli kyllä harvinaisen hölmö olo, mutta asiakaspalvelun ammattilainen oli miellyttävän kohtelias ja pääsimme nopeasti samalle aaltopituudelle.

Kai sitä on vain uskottava, että jos haluaa pysyä ajassa mukana ja oppia kaikki uudet hienoudet, niin itse on vain tartuttava härkää sarvista.
Pieni konservatiivi itsessäni yrittää uskotella, että tietotekniikka kuuluu kategoriaan "miesten työt".
Tämäniltainen keskustelu rakkaan mieheni kanssa valaisi jälleen kerran molempien ajatusmaailmaa. Aloin vähitellen tajuta, että mieheksi syntyminen ei ensinkään tarkoita sitä, että henkilö on putkahtanut maailmaan mukanaan sisäsyntyinen taipumus tiettyihin asioihin.
Olisin minäkin tuohtunut, jos joku ihmettelisi miten ihmeessä en osaa kutoa villasukkia kun kerran olen nainen!
Huom!Sekin taito olisi opeteltava lähivuosina, koska äitini tekemät sukat eivät valitettavasti kestä ainiaan. Ei, vaikka niitä olisi kapiokirstullinen!

Suuret ovat nyt minun suunnitelmani blogini suhteen ja tulossa olisi asiaa Vihreästä vaalikampanjastani, mutta tietysti myös elämästä täällä maalla rakkaan mieheni, lasten ja hevosten (+koira ja leopardigekko) kanssa.
Jos tuleva syksy on yhtä leuto kuin edellinen, puutarhatyöt jatkuvat vielä pitkään. Sormeni kihelmöivät perustamaan vielä uusia perennapenkkejä ja ennen kaikkea istuttamaan puita!
Kasvimaan antimet alkavat olla parhaimmillaan (niistä ja hyvästä luomuruuasta myöhemmin:)
Ja talven tullen siirrytään myös sisätiloihin pitämään aivoriihtä ensi kesän remontista. 1919-1921 rakennetussa IHANASSA talossamme kun riittää ikuisuusprojekstia.
Projekstia riittää myös nuoressa issikassani jonka koulutus on hyvässä vauhdissa ja kilpaura häämöttää:)

Perintöseinäkello lyö jo puoltayötä (se on aina vähintään 5min edellä)ja vaikka tässä viihtyisi vaikka koko yön Liza Marklundin Livstid on loppumetreillä!!Ja, ai niin- kannattaisi taas hieman nukkua. Huomenna on varhainen herätys töihin

Ei kommentteja: