lauantai 18. lokakuuta 2008

Tapaamassa äänestäjiä!

Tänään olin klo 9-14 Lohjantähdessä ja torilla tapaamassa äänestäjiä.
Odotin torille pääsyä kovasti ja aika kuluikin kuin siivillä.
Enpä tiedä sainko kerättyä kovinkaan paljon ääniä, mutta mielenkiintoisia keskusteluja pääsin käymään mukavien ihmisten kanssa!
Keskustelin puun käytöstä energianlähteenä ja metsänhoidosta, koululaisten käytösongelmista ja luokkakoosta, raideliikenteen kehittämisestä ja julkisen liikenteen parantamisesta (Kuulin, että Muijalan parkki on tupaten täynnä, eli kaikki halukkaat eivät pääse edes busseilla pääkaupunkiseudulle!), Suomen maatalouden alasajosta ja tukirahoituksen omituisuuksista, vähäosaisista huolehtimisesta ja lopuksi vielä Kristillisten ja Vihreiden näkemyseroissa suvaisevuuden suhteen. Ja sainpas vielä eräältä nuorelta rouvalta puh.numeron, että pääsen hakemaan maa-artisokan taimia koska omamme eivät keväällä itäneet:) Antoisa päivä siis!

Porlan ja Haikarin alueesta selvitin sitten sellaista, että majoituspalveluille olisi Haikarin kartanon läheltä varattu kortteli. Käytännössä en osaa sanoa, millaista ja minkä kokoista majoitusliikettä siihen voisi toteuttaa. Mutta hotellia Lohja tarvitsee!!Joku tekstaripalstalla tyrmäsi em. kokoomuskirjoittajan hotelliehdotuksen siksi, että olemme niin lähellä Helsinkiä. Outoa...Porvoossa ja Hyvinkäällä on esimerkiksi ketjuhotellit ja hyvin menestyvät.
Kannan huolta myös siitä mihin karavaanarit ajetaan...
Sinänsä Lohjan ranta-alueiden kehittämishanke vaikuttaa upealta!

Ei kommentteja: